Over Grow Consulting

Over Glenn de Vries
Oprichter van Grow Consulting is Glenn de Vries, hij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, richting Bedrijfskunde/Logistiek en Technische Vervoerskunde en heeft daarna diverse inkoop opleidingen en management cursussen doorlopen.

Glenn is, nadat hij drie jaar lang logistieke ervaring heeft opgedaan, overgestapt naar het Inkoopvak en heeft sinds 2011 zijn eigen inkoopadviesbureau,  waar hij sinds de start full time bij diverse opdrachtgevers heeft gezeten om in de private sector als in de publieke sector zijn inkoopkennis met hen te delen. Hij heeft zich via diverse Consultancy opdrachten bij o.a. Ministerie van Financiën, Universiteit van Amsterdam, Schiphol, Givaudan, Eurotank Amsterdam, Abbott en Nedtrain geprofileerd tot een echte senior consultant.

De gedane opdrachten zijn uiteenlopend en varieren van tachtisch/strategisch inkoopvervanging tot interim-management en van Spend analyse tot het implementeren als projectleider van het SAP ECC en SAP SRM 7.02 systemen.

Glenn is het beste in zijn kracht om samen met een multidisciplinair team te werken aan de best mogelijke oplossing. Hij maakt daarbij gebruik van de krachten van anderen en zorgt er voor dat het maximale resultaat uit aanbestedingen wordt gehaald, door de keten optimaal te benutten.

Zijn motto luidt dan ook: “Maak plezier, wees creatief en hou het eenvoudig”, Glenn de Vries.

Kortom uw partner als het gaat om Inkoop of procesimplementaties.