Projecten

NS – Heden

Voor de Nederlandse Spoorwegen is Glenn als contractmanager betrokken bij het project FLIRT, wat staat voor Fast Light Innovative Regional Train.
De Flirt is de nieuwste serie sprinters gekocht door NS en ingekocht bij de leverancier Stadler in Zwitserland.

ProRail – 2016ProRail GROW consulting

Voor ProRail is Glenn oa. als sr. Projectinkoper betrokken geweest bij het project Kijfhoek. De Kijfhoek is de heuvel bij Zwijndrecht, waar het rangeertraject plaatsvindt, vanaf de Maasvlakte naar de eindgebruiker.

NedTrain 2013 – 2016

Voor de Nederlandse Spoorwegen is Glenn voor het onderhoudsbedrijf NedTrain in Haarlem als senior Inkoopconsultant betrokken geweest bij diverse grote Europese aanbestedingen op het gebied van diverse moderniseringstrajecten. NedTrain Haarlem is de grootste Overhaul van Nederland, op het gebied van het reviseren,
herstellen, moderniseren en controleren van alle treinen van de NS. Daarnaast heeft Glenn zijn kennis ingezet bij het opzetten van diverse veilingtrajecten in Ariba sourcing en het standaardiseren van diverse inkoopcontracten

 

Givaudan 2010-2013

gc-small-project_givaudanVoor Givaudan Naarden en Barneveld is Grow Consulting betrokken geweest bij een Wereldwijde SAP en SRM implementatie. Hiervoor is Glenn onderdeel geweest van het implementatieteam in Zwitserland (Vernier/Geneve) en heeft hij samen met een team van experts SAP en SRM geïmplementeerd in landen als Zwitserland, Duitsland en Nederland. Daarnaast Glenn onderdeel geweest bij het opzetten van twee shared service centers in Bratislava en Bangalore (India) om het operationele inkoopproces vorm te geven en te trainen aan de medewerkers. Daarnaast is Glenn onderdeel geweest van het Inkoopteam van Givaudan in Naarden, waar hij diverse Inkooptrajecten heeft begeleid.

Bekijk meer projecten:

 

gc-small-project_uvagc-small-project_schipholgc-small-project_deboergc-small-project_mvf

gc-small-project_fontijne-grotnes

gc-small-project_vttigc-small-project_solectron

 

 

 

gc-small-project_canon